Magyar English Orosz Fracia Olasz
facebook twitter youtube mail

Rólunk

„Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. A legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, az, ha nem teszünk semmit, mert azt hisszük, hogy csak keveset tehetünk."
(Einstein-Smith)

Mi megtettük! Létrehoztunk egy saját tapasztalatokból kiinduló terméket!

 Szeretjük a mézet, szeretjük a természetet és óvjuk egészségünket.

Hosszas ötleteléseinket kitartó kutatómunka követte, amelynek eredménye lett a ragacsosság mentes, nem folyós, bio alapanyagokból álló és a természetes vitaminokat megőrző termékünk, a SunyBee.

Egyszerű ital (tea, kávé) mézesítőt követően, megalkottuk desszertjeinket az ínyencek és a minőséget kedvelők számára, majd szeretnénk termékünkkel a szeretet Ünnepén (Karácsonykor) , szaloncukor formájában is Önökkel ünnepelni. Mindeközben gyermekeink és magunk egészségének védelme érdekében, prevencióként kombináltuk egyszerű italmézesítőnket gyógynövénykivonatokkal.

Bio Alapanyagaink (méz) biztosítják a természetességet, technológiánk biztosítja az értékek megőrzését (vitaminok, ásványi anyagok stb.), csomagolási technikánk pedig biztosítja a kórokozóktól való mentességet, valamint az egyszerű és kényelmes felhasználhatóságot.